رفتن به محتوا

Developments in Lubricant Technology

عنوان کتاب: Developments in Lubricant Technology
نویسنده:S. P. Srivastava
سال انتشار: 2014
تعداد صفحات: 336

Developments in Lubricant Technology کتابی جامع است که یک درک اساسی از مفهوم روانکارها و فنآوری­های مرتبط با آن از جمله روانکارهای سنتزی و سازگار با محیط زیست را ارائه می­دهد. به خواننده می آموزد تا نقش فنآوری در تولید روغن­های معدنی را درک کند. این کتاب که در 20 بخش تدوین شده است، همچنین به جزئیات اصلی روغن­های مهم صنعتی و روغن­های اتومبیل برای موتورهای مختلف می پردازد. کلاسه بندی انواع گروه های کاربردی، الزامات استانداردهای روغن، تصفیه مجدد و نظارت بر شرایط روانکاری تجهیزات از جمله دیگر موضوعاتی است که در این کتاب مورد توجه قرار گرفته­اند.

Chemistry and Technology of Lubricants

عنوان کتاب: Chemistry and Technology of Lubricants
نویسنده:Roy M. Mortier Malcolm F. Fox · Stefan T. Orszulik
سال انتشار: 2010
تعداد صفحات:561

Chemistry and Technology of Lubricants در 4 بخش و 17 فصل نوشته شده است، پارت اول به انواع روغن پایه­های سنتزی ومعدنی اختصاص داده، و در پارت دوم به بررسی ساختار شیمیایی و عملکرد ادتیوها پرداخته شده است. کاربرد انواع روانکارهای در صنایع مختلف، و سطوح کارایی آنها در بخش­های 3 و 4 بحث شده است. اگر به دنبال درک عمیقی از انواع ادتیوها هستید، مطالعه این کتاب را از دست ندهید.

Lubricant Additives Chemistry and Applications

عنوان کتاب: Lubricant Additives; Chemistry and Applications
ادیتور: Leslie R. Rudnick
سال انتشار: 2009
تعداد صفحات:796

Lubricant Additives; Chemistry and Applications به طور ویژه به بررسی ادتیوها پرداخته است. ویژگی جذاب این کتاب در دسته­ بندی ادتیوها در بخش­های مختلف بر اساس عملکرد خاص ادتیوهاست. برای مثال در بخش اول، ادتیوهای کنترل­کننده دپوزیت که شامل آنتی­اکسیدانت­ها، ZDDP، ادتیوهای بدون خاکستر دارای فسفر، دترجنت­ها و دیسپرسنت­ها است را در 5 فصل بررسی کرده است و در بخش دوم ادتیوهای تشکیل دهنده فیلم روانکاری را مورد مطالعه قرار داده است. ادتیوهای ضدسایش و ادتیوهای ضدفشار در بخش سوم، و ادتیوهای کنترل­کننده ویسکوزیته در بخش چهارم مورد بحث قرار گرفته­اند.در فصل­ها و بخش­های پایانی به بررسی تست متدهای مورداستفاده در بررسی کارایی ادتیوها، تمایل صنعت به روانکارهای خاص، و … پرداخته شده است. این کتاب اطلاعات شما در زمینه ساختار و عملکرد ادتیوها را به طور ویژ­ای بالا می برد.

Specification Handbook

عنوان کتاب: Specification Handbook
نویسنده: Afton Chemical
سال ویرایش: 2019
تعداد صفحات:575
Specification Handbook یک هندبوک بسیار جامع در زمینه روانکار است که در 7 بخش شامل Viscosity، Engine Oils، Driveline، Industrial، Off Road، Engine Tests و Rig Tests نوشته شده است. بخش اول هندبوک به جداول ویسکوزیتی گرید در SAE, ISO, AGMA، مقایسه آنها با یکدیگر، و ویسکوزیته روغن پایه­های مختلف پرداخته است. در بخش دوم که مربوط به روغن­های موتور است به طور مفصل جداول مربوط بهAPI Service Classification، ILSAC Specification، ACEA Service، US Military Specification، JASO Standards، OEM Specification و … در314 صفحه آورده شده است. ویژگی­های مربوط به روغن­های Driveline در استاندارهای مختلف موضوعی است که در بخش سوم مورد بررسی قرار گرفته­اند.روغن­های صنعتی و الزامات عملکردی مربوط به آنها در بخش چهارم، و مشخصه­های STOU، UTTO، Caterpillarو Allison در بخش پنجم ارائه شده است. تست­های موتوری در دو فصل جداگانه تحت عناوین PCMO Engine Tests و HDDO Engine Tests در بخش ششم قرار گرفته است.به Rig Tests نیز در بخش آخر پرداخته شده است.